Zastava Bosne i Hercegovine

Nazad na rubriku Republički geodetski zavod i svojinski odnosiOPIS

Ovaj obrazac je propisan PRAVILNIKOM O NAČINU PRISTUPA, DISTRIBUCIJE, IZDAVANJA, KORIŠĆENJA, SKLADIŠTENJA I ZAŠTITE PODATAKA GEODETSKO-KATASTARSKOG INFORMACIONOG SISTEMA ("Sl. glasnik RS", br. 76/2018), koji je stupio na snagu 20. oktobra 2018. godine. Evidencija o primljenim podacima vodi se u unutrašnjim jedinicama Republičkog geodetskog zavoda posebno za svaku kalendarsku godinu, u skladu sa propisima koji uređuju kancelarijsko poslovanje u organima uprave. Navedenu evidenciju Odeljenje arhiva vodi na Obrascu 1 - Registar primljenih podataka.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Republički geodetski zavod i svojinski odnosi