Zastava Bosne i Hercegovine

Nazad na rubriku Republički geodetski zavod i svojinski odnosiOPIS

Ovaj obrazac je propisan PRAVILNIKOM O NAČINU PRISTUPA, DISTRIBUCIJE, IZDAVANJA, KORIŠĆENJA, SKLADIŠTENJA I ZAŠTITE PODATAKA GEODETSKO-KATASTARSKOG INFORMACIONOG SISTEMA ("Sl. glasnik RS", br. 76/2018), koji je stupio na snagu 20. oktobra 2018. godine. Državni organi, organi teritorijalne autonomije i lokalne samouprave, geodetske organizacije i sudski veštaci geodetske struke, čiji se zahtevi odnose na izdavanje prepisa i kopija originalnih podataka premera, odnosno kopije plana, karte, prepisa ili kopija podataka iz elaborata premera, elaborata geodetskih radova za posebne potrebe, podataka snimanja i opisa vodova, kopija ili izvoda iz baze podataka, podnose Republičkom geodetskom zavodu, odnosno njegovoj unutrašnjoj jedinici u mestu čuvanja podataka, izjavu na Obrascu 2 - Izjava, o tome da će podatke koristiti isključivo u svrhe za koje su traženi i na način uređen ovim pravilnikom.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Republički geodetski zavod i svojinski odnosi