Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Email Print

Nazad na rubriku RaznoKOMENTAR:

Zbog velikog broja dostavljenih Izveštaja o imovini i prihodima koji ne sadrže potpune podatke, Agencija za borbu protiv korupcije je doradila obrazac Izveštaja, tako što se kao obavezna polja moraju navesti podaci: "Tekući računi (dinarski i devizni)" i "Ostali bankarski (dinarski i devizni) računi". Ukoliko funkcioner ne poseduje tekući ili neki drugi bankarski račun, potrebno je da u navedena polja unese "-" (minus).

Ovaj obrazac je preuzet sa veb sajta Agencije za borbu protiv korupcije, www.acas.rs, a nalazi se u delu Elektronski obrasci Agencije.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Razno