Zastava Bosne i Hercegovine

Nazad na rubriku Zaštita vazduha, vode, zemljišta, bilja, šuma, geoloških resursa i životinjskog svetaKomentar urednika:

Redakcija je priredila obrazac shodno odredbi člana 160. Zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima ("Sl. glasnik RS", br. 44/2018) kojom je propisano da obrazac u delu u kom se ustanovljava obaveza upotrebe pečata u poslovanju društava i preduzetnika prestaje da važi 1. oktobra 2018. godine.

PRISTUP
Klikom na gornji link otvarate obrazac u PDF formatu, odnosno odgovarajuću veb stranicu.

KAKO POPUNITI OBRAZAC?
Kako bi ste pregledali ili popunili obrazac potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program koji podržava PDF format. Jedan od najpopularnijih je Adobe Reader, koji besplatno možete preuzeti ovde.

KAKO SAČUVATI OBRAZAC?
Ukoliko želite da sačuvate nepopunjen obrazac na Vašem računaru, potrebno je da imate instaliran program koji podržava PDF format.
Ako želite da sačuvate popunjen obrazac, pre nego što ga otvorite i popunite potrebno je da na Vašem računaru imate instaliran program PDF-XChange, koji besplatno možete preuzeti... ovde.

PREDLOZI I SUGESTIJE:
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili predloge vezano za obrasce ili imate sugestije koje biste dodatne obrasce želeli da vidite na našem veb sajtu, pišete nam na adresu redakcija@paragraf.rs

Nazad na rubriku Zaštita vazduha, vode, zemljišta, bilja, šuma, geoloških resursa i životinjskog sveta