Zastava Bosne i Hercegovine

Video savetovanja / Sastavljanje finansijskih izveštaja i poreskog bilansa za 2016. godinu i najnovije izmene i dopune poreskih propisa

Sastavljanje finansijskih izveštaja i poreskog bilansa za 2016. godinu i najnovije izmene i dopune poreskih propisa

08. februar 2017.


Kompanija Paragraf proširuje i nadograđuje svoje edukativne usluge uvođenjem online pristupa stručnim savetovanjima koje je održala u prethodnom periodu. Na osnovu efektivnog praćenja promena i novina u privredi i u javnom sektoru, kompanija Paragraf nastoji da kroz organizaciju edukativnih seminara/savetovanja, svim učesnicima obezbedi instruktivne smernice koje olakšavaju poslovanje, i na taj način neposredno utiče na stvaranje društveno-odgovornog sistema.Prijavite se na naš YouTube kanal kako biste bili obavešteni o novim videima koje objavimo:


Kompanija Paragraf organizovala je i održala jednodnevno stručno savetovanje na temu "Sastavljanje finansijskih izveštaja i poreskog bilansa za 2016. godinu i najnovije izmene i dopune poreskih propisa".

Savetovanje je održano 6. februara u Sava Centru u Beogradu.

Predavači na savetovanju bili su dr Marina Protić - Odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor", Danijela Krajić, Viši urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor", Aleksandar Milanović, Glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor" i Olica Pješčić, Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor".

Teme kojima je posvećena pažnja bile su:

  • Obveznici i vrednovanje pozicija finansijskih izveštaja za 2016. godinu
  • Sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštja za 2016. godinu
  • Sastavljanje poreskog bilansa i poreske prijave za pravna lica i preduzetnike
  • Najnovije izmene Zakona o PDV i ZPPA
  • Odgovori na pitanja

Ovo stručno savetovanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja predavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo savetovanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati.