Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

PRAVNI KOMPLET

(Pravnik u pravosuđu + Pravnik u privredi)

Pravnik u pravosuđu

Aktuelni broj 171-172

Prethodni brojevi

Pravnik u privredi

Aktuelni broj 171-172

Prethodni brojevi

Pravnik u pravosuđu je stručni časopis, namenjen svim pravosudnim profesijama kao što su advokati, sudije i tužioci. Posebna pažnja posvećena je profesijama novijeg datuma odnosno javnim izvršiteljima i javnim beležnicima, ali i svim ostalima (medijatori, stečajni upravnici, veštaci i drugi).

Kroz komentare propisa, pitanja i odgovore, teorijske i praktične stručne priloge i intervjue, tumačimo pravne institute domaćeg zakonodavstva, analiziramo funkcionisanje i organizaciju pravosuđa i pravovremeno najavljujemo i objašnjavamo relevantne aktulenosti i novine.

Pravnik u privredi je stručni časopis, namenjen da bude sredstvo za rad, odnosno pomoć svima koji primenjuju privredne propise u svom radu.

Najčešće su to ona lica koja su u privrednim subjektima zadužena za radne odnose, izradu ugovora i opštih akata društva, zastupanje i poslovođenje, bezbednost i zdravlje na radu, ali i svi zaposleni koji su upućeni na primenu propisa o privrednim društvima, trgovini, zaštiti konkurencije i sl.

Naglašavamo da smo posebnu pažnju posvetili obavezama subjekata koje imaju u skladu sa delatnošću koju obavljanju, te na taj način obrađujemo teme od značaja (osnivanje, uslovi za obavljanje delatnosti, licence itd).

Pročitajte poslednji broj besplatno

Pravni komplet, odnosno pojedinačni časopis sadrži:

  • STRUČNE KOMENTARE - Instruktivni autorski tekstovi u pogledu primene i tumačenja propisa.
  • PITANJA I ODGOVORE - Odgovori na pitanja iz svakodnevne prakse.
  • INTERVJUE - Istaknuti pravnici i lica na rukovodećim funkcijama u državnim organima.
  • AKTUELNU SUDSKU PRAKSU, SLUŽBENA MIŠLJENJA, MODELE , kao i VESTI o tekućim pravnim dešavanjima.

Uz komplet dobijate i mogućnost pristupa korisnim programima:

  • KALKULATOR ZARADA I DRUGIH PRIMANJA - program za određivanje visine poreskog opterećenja prilikom isplate zarada i drugih primanja fizičkim licima
  • PARAGRAF LEX JAVNE NABAVKE - program za praćenje javnih nabavki

Izlazi 2 puta mesečno, odnosno 24 broja godišnje.  • STRUKA NA PRVOM MESTU Redakcija Pravnika u pravosuđu i Pravnika u privredi u svom svakodnevnom radu sarađuje sa preko 200 autora i saradnika. Autori su eminentni stručnjaci iz svih oblasti pravnih i ekonomskih nauka koji svoju profesionalnu delatnost obavljaju u nadležnim državnim organima, na fakultetima i institutima, sudovima opšte i posebne nadležnosti i dr.

  • AKTUELNE TEME Odabir tema radi se u skladu sa potrebama pretplatnika, a na osnovu pitanja i nedoumica, koje se u formi odgovora na pitanja i u formi stručnih komentara objavljuju, i na taj način obezbeđuju blagovremeno i zakonito postupanje.

  • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PUTEM TELEFONA Svi pretplatnici na Pravnik u pravosuđu i Pravnik u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici Pravnika u pravosuđu i Pravnika u privredi.

  • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PISANIM PUTEM Svi pretplatnici na časopis Pravnik u pravosuđu i Pravnik u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici časopisa Pravnik u pravosuđu i Pravnik u privredi.

1Profaktura za godišnju pretplatu

Količina Cena Vrednost PDV(%)
1 29200 29200 10

Osnovica za PDV    29200
PDV (10%)     2920
Ukupno:
32120 RSD


NAPOMENA: Formular za profakturu predviđen je za subjekte iz Srbije. Inostrani subjekti koji su zainteresovani za pretplatu mogu nas pozvati na brojeve +381 11 2750 952 ili +381 11 3290 393.