Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

PRAVNI KOMPLET

(Pravnik u pravosuđu + Pravo u privredi)

Pravnik u pravosuđu

Aktuelni broj 187-188

Prethodni brojevi

Pravo u privredi

Aktuelni broj 187-188

Prethodni brojevi

Šta je Pravnik u pravosuđu?

Pravnik u pravosuđu je stručni časopis, namenjen svim pravosudnim profesijama kao što su advokati, sudije i tužioci. Posebna pažnja posvećena je profesijama novijeg datuma odnosno javnim izvršiteljima i javnim beležnicima, ali i svim ostalima (medijatori, stečajni upravnici, veštaci i drugi).

Kroz komentare propisa, pitanja i odgovore, teorijske i praktične stručne priloge i intervjue, tumačimo pravne institute domaćeg zakonodavstva, analiziramo funkcionisanje i organizaciju pravosuđa i pravovremeno najavljujemo i objašnjavamo relevantne aktulenosti i novine.

Šta je Pravo u privredi?

Pravo u privredi je stručni časopis, namenjen da bude sredstvo za rad, odnosno pomoć svima koji primenjuju privredne propise u svom radu.

Najčešće su to ona lica koja su u privrednim subjektima zadužena za radne odnose, izradu ugovora i opštih akata društva, zastupanje i poslovođenje, bezbednost i zdravlje na radu, ali i svi zaposleni koji su upućeni na primenu propisa o privrednim društvima, trgovini, zaštiti konkurencije i sl.

Naglašavamo da smo posebnu pažnju posvetili obavezama subjekata koje imaju u skladu sa delatnošću koju obavljanju, te na taj način obrađujemo teme od značaja (osnivanje, uslovi za obavljanje delatnosti, licence itd).

Pročitajte poslednji broj besplatno

Pravni komplet, odnosno pojedinačni časopis sadrži:

  • STRUČNE KOMENTARE - Instruktivni autorski tekstovi u pogledu primene i tumačenja propisa.
  • PITANJA I ODGOVORE - Odgovori na pitanja iz svakodnevne prakse.
  • INTERVJUE - Istaknuti pravnici i lica na rukovodećim funkcijama u državnim organima.
  • AKTUELNU SUDSKU PRAKSU, SLUŽBENA MIŠLJENJA, MODELE , kao i VESTI o tekućim pravnim dešavanjima.

Uz komplet dobijate i mogućnost pristupa korisnim programima:

  • KALKULATOR ZARADA I DRUGIH PRIMANJA - program za određivanje visine poreskog opterećenja prilikom isplate zarada i drugih primanja fizičkim licima

Izlazi 2 puta mesečno, odnosno 24 broja godišnje.


Šta dobijate pretplatom?

  1. 24 BROJA
  2. SVE BROJEVE
    Objavljene u godini u kojoj je zaključena pretplata, u pdf formatu, na kraju kalendarske godine
  3. 12 BROJEVA
    Pravnika u pravosuđu
    12 BROJEVA
    Prava u privredi
  4. POPUSTE NA PRETPLATU
    na ostala izdanja i stručne skupove kompanije Paragraf
  5. BESPLATNI TELEFONSKI KONTAKT SA REDAKCIJOM
    svakog radnog dana od 10-13h
  6. POVOLJNE USLOVE PLAĆANJA
    Mogućnost plaćanja godišnje pretplate na 4 ili 12 rata
  7. ZBIRKE PROPISA
  8. SPECIJALIZOVANI TEMATSKI PRIRUČNIK
    Izlazi jednom godišnje

Zašto Pravni komplet?

  • STRUKA NA PRVOM MESTU Redakcija Pravnika u pravosuđu i Prava u privredi u svom svakodnevnom radu sarađuje sa preko 200 autora i saradnika. Autori su eminentni stručnjaci iz svih oblasti pravnih i ekonomskih nauka koji svoju profesionalnu delatnost obavljaju u nadležnim državnim organima, na fakultetima i institutima, sudovima opšte i posebne nadležnosti i dr.
  • AKTUELNE TEME Odabir tema radi se u skladu sa potrebama pretplatnika, a na osnovu pitanja i nedoumica, koje se u formi odgovora na pitanja i u formi stručnih komentara objavljuju, i na taj način obezbeđuju blagovremeno i zakonito postupanje.
  • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PUTEM TELEFONA Svi pretplatnici na Pravnik u pravosuđu i Pravo u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici Pravnika u pravosuđu i Prava u privredi.
  • MOGUĆNOST POSTAVLJANJA PITANJA PISANIM PUTEM Svi pretplatnici na časopis Pravnik u pravosuđu i Pravo u privredi imaju mogućnost da nam se obrate povodom svojih nedoumica u poslovanju. Na Vaša pitanja, odgovaraju urednici časopisa Pravnik u pravosuđu i Pravo u privredi.

Zakažite besplatnu prezentaciju

Kontaktirajte nas

1Profaktura za godišnju pretplatu

Količina Cena Vrednost PDV(%)
1 31200 31200 10

Osnovica za PDV    31200
PDV (10%)     3120
Ukupno:
34320 RSD


NAPOMENA: Formular za profakturu predviđen je za subjekte iz Srbije. Inostrani subjekti koji su zainteresovani za pretplatu mogu nas pozvati na brojeve +381 11 2750 952 ili +381 11 3290 393.

Opšti uslovi pretplate