Zastava Bosne i Hercegovine

Video savetovanja / Popis imovine i obaveza za privatni sektor i pripremne radnje za sastavljanje izveštaja

Popis imovine i obaveza za privatni sektor i pripremne radnje za sastavljanje izveštaja

14. decembar 2016.


Kompanija Paragraf proširuje i nadograđuje svoje edukativne usluge uvođenjem online pristupa stručnim savetovanjima koje je održala u prethodnom periodu. Na osnovu efektivnog praćenja promena i novina u privredi i u javnom sektoru, kompanija Paragraf nastoji da kroz organizaciju edukativnih seminara/savetovanja, svim učesnicima obezbedi instruktivne smernice koje olakšavaju poslovanje, i na taj način neposredno utiče na stvaranje društveno-odgovornog sistema.Prijavite se na naš YouTube kanal kako biste bili obavešteni o novim videima koje objavimo:


Kompanija Paragraf organizovala je i održala jednodnevno stručno savetovanje na temu “Popis imovine i obaveza za privatni sektor i pripremne radnje za sastavljanje finansijskih izveštaja za 2016. godinu". Savetovanje je održano u Beogradu, u hotelu Falkensteiner, 5. decembra 2016. godine.

Predavači na savetovanju bili su dr Marina Protić, Danijela Krejović i aleksandar Milanović, članovi redakcije stručnog časopisa Poresko-računovodstveni instruktor.

Teme kojima je posvećena pažnja bile su:

  • Pripremne radnje u vezi sa sastavljanjem finansijskih izveštaja za 2016. godinu
  • Popis imovine i obaveza
  • Aktuelna poreska pitanja
  • Odgovori na pitanja

Ovo stručno savetovanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja predavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo savetovanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati.