Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju

NARUČITE PRIRUČNIK PO
CENI OD

3.900 dinara

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035
Email Print

Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenjuOpšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Format:
I knjiga - B5
II knjiga - A5 džepno izdanje
CD - elektronsko izdanje

Autori:


  • prof. dr Nikola Bodiroga

Cena: 3.900 dinara
(PDV uračunat u cenu)

Svi učesnici savetovanja Najnovije izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju uz kotizaciju dobijaju Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju.


Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju - Sl. glasnik RS, 54/2019 sastoji se iz 3 dela - dve knjige + elektronsko izdanje:

  • Komentar Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju - po članovima Zakona
  • Prečišćen tekst Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju sa uvodnim komentarom
  • Elektronsko izdanje - preko 60 modela usklađenih sa najnovijim izmenama i dopunama Zakona, sa mogućnošću popunjavanja, u word-u, na ćirilici i latinici

Komplet od 2 knjige i elektronsko izdanje sa preko 60 modela za primenu Zakona o izmenama I dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju priređen je sa namerom da predstavi nova zakonska rešenja u vođenju izvršnog postupka kao i postupka obezbeđenja. Članovi radne grupe, sa dugogodišnjim stažom u oblasti izvršnog prava, kroz stručne tekstove prenose svoja iskustva iz svakodnevne primene zakona sa ciljem da daju odgovor na pitanje na koji način će nove izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju odgovoriti na postojeće probleme i ujednačiti sudsku praksu izvršnih sudova.Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.