Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore

Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju

NARUČITE PRIRUČNIK PO
CENI OD

3.900 dinara

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035
Email Print

Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju
("Sl. glasnik RS", br. 54/2019)Opšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Format:
I knjiga - B5
II knjiga - A5 džepno izdanje
Elektronski pristup modelima

Autori:


  • prof. dr Nikola Bodiroga

Cena: 3.900 dinara
(PDV uračunat u cenu)


Priručnik za primenu Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju - Sl. glasnik RS, 54/2019 sastoji se iz 4 dela - dve knjige, elektronsko izdanje i Uputstvo:

  • Komentar Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju - po članovima Zakona
  • Prečišćen tekst Zakona sa prikazom izmena i dopuna
  • Elektronsko izdanje - preko 60 modela usklađenih sa najnovijim izmenama i dopunama Zakona, sa mogućnošću popunjavanja, u word-u, na ćirilici i latinici
  • Uputstvo za sprovođenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju, koje su doneli su Vrhovni kasacioni sud, Ministarstvo pravde i Visoki savet sudstva u oktobru mesecu 2019. godine.

Komplet od 2 knjige i elektronsko izdanje sa preko 60 modela za primenu Zakona o izmenama I dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju priređen je sa namerom da predstavi nova zakonska rešenja u vođenju izvršnog postupka kao i postupka obezbeđenja. Članovi radne grupe, sa dugogodišnjim stažom u oblasti izvršnog prava, kroz stručne tekstove prenose svoja iskustva iz svakodnevne primene zakona sa ciljem da daju odgovor na pitanje na koji način će nove izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju odgovoriti na postojeće probleme i ujednačiti sudsku praksu izvršnih sudova.Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.