Zastava Bosne i Hercegovine

NOVI SET PRAVOSUDNIH ZAKONA

Zakon o Visokom savetu sudstva, Zakon o sudijama, Zakon o uređenju sudova, Zakon o Visokom savetu tužilaštva i Zakon o javnom tužilaštvu


Opšte informacije:


Izdavač: Paragraf Lex
Povez: meki
Format: B5
Redovna cena: 1.500 dinara
(PDV uračunat u cenu)

Autori:


  • Snežana Bjelogrlić
  • Svetlana Nenadić
  • Predrag Dimitrijević
  • Predrag Milovanović

Ovo izdanje predstavlja pouzdan priručnik uz novodonete zakone u oblasti sudstva i tužilaštva, a to su Zakon o Visokom savetu sudstva ("Sl. glasnik RS", br. 10/2023), Zakon o sudijama ("Sl. glasnik RS", br. 10/2023), Zakon o uređenju sudova ("Sl. glasnik RS", br. 10/2023), Zakon o Visokom savetu tužilaštva ("Sl. glasnik RS", br. 10/2023) i Zakon o javnom tužilaštvu ("Sl. glasnik RS", br. 10/2023). Priručnik uključuje i tekstove novih zakona.

Priručnik je priređen sa namerom da predstavi nova zakonska rešenja u organizaciji sudstva i tužilaštva kao i položaju sudija i tužilaca. Autori, od kojih su neki bili članovi radnih grupa za izmenu ovog seta pravosudnih zakona, sa dugogodišnjim stažom u oblasti sudstva i tužilaštva, kroz stručne tekstove prenose svoja iskustva iz svakodnevne primene ovih zakona sa ciljem da daju odgovor na pitanje na koji način će ovi novi zakoni odgovoriti na postojeće probleme u organizaciji i radu sudstva i tužilaštva.


Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.