Zastava Bosne i Hercegovine


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

500 dinara

Pomoć pri naručivanju: 063/379-736Email Print

Law on Enforcement and Security Interest
("Off. Herald of RS", No. 106/2015)

- Prevod Zakona o izvršenju i obezbeđenju ("Sl. glasnik RS", br. 106/2015) na engleski jezik -


Izdavač: Paragraf Lex
Izdanje: 2016
Povez: meki
Format: B5
Cena: 500 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Povodom stupanja na snagu Zakona o izvršenju i obezbeđenju ("Sl. glasnik RS", br. 106/2015) u celosti - 1. jula 2016. godine, kompanija Paragraf, nastavlja aktivnosti koje se odnose na predstavljanje novina koje ovaj zakon donosi.

Tako, pored:

  • objavljivanja kompleta od 3 knjige za primenu Zakona o izvršenju i obezbeđenju,
  • organizovanja više jednodnevnih savetovanja,

imajući u vidu značaj blagovremenog upoznavanja sa novinama svih koji će primenjivati ovaj zakon, odnosno koji će svoja prava ostvarivati i štititi u postupku izvršenja i obezbeđenja, posebno inostrane kompanije, kao i njihovi poslovni partneri, priredila i:

  • PREVOD ZAKONA O IZVRŠENJU I OBEZBEĐENJU ("Sl. glasnik RS", br. 106/2015) NA ENGLESKI JEZIK

S obzirom na veliko interesovanje brojnih subjekata, na ovaj način približavamo novine koje se, između ostalog, odnose na nadležnost suda i javnih izvršitelja, mogućnost odlaganja izvršenja, sistem pravnih lekova, sredstva i predmete izvršenja i dr. mnogo širem krugu korisnika naših izdanja.


Ovo stručno izdanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja autora tekstova/izdavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo izdanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati. Kupac na svoju odgovornost koristi ovo izdanje i postupa po informacijama koje iz njega proizilaze.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 063/379-736
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 063/379-675


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.