Zastava Bosne i Hercegovine

Video savetovanja / Novi propisi u javnom sektoru i popis imovine i obaveza za 2018. godinu

Novi propisi u javnom sektoru i popis imovine i obaveza za 2018. godinu

14. decembar 2018.


Kompanija Paragraf proširuje i nadograđuje svoje edukativne usluge uvođenjem online pristupa stručnim savetovanjima koje je održala u prethodnom periodu. Na osnovu efektivnog praćenja promena i novina u privredi i u javnom sektoru, kompanija Paragraf nastoji da kroz organizaciju edukativnih seminara/savetovanja, svim učesnicima obezbedi instruktivne smernice koje olakšavaju poslovanje, i na taj način neposredno utiče na stvaranje društveno-odgovornog sistema.Prijavite se na naš YouTube kanal kako biste bili obavešteni o novim videima koje objavimo:


Kompanija Paragraf organizovala je jednodnevno savetovanje u 17 gradova na temu "Novi propisi u javnom sektoru i popis imovine i obaveza za 2018. godinu".

Savetovanje je održano 3. decembra 2018. godine u Sava Centru u Beogradu.

Predavači na savetovanju bili su Jasmina Vratonjić, glavni i odgovorni urednik stručnih časopisa "Budžetski instruktor" i "Pravnik u javnom sektoru" i Ranko Jerković, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika stručnih časopisa "Budžetski instruktor" i "Pravnik u javnom sektoru".

Teme kojima je posvećena pažnja na savetovanju bile su:

  • Pripremne radnje za sastavljanje finansijskog izveštaja za 2018. godinu
  • Aktuelnosti u poslovanju javnog sektora

Ovo stručno savetovanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja predavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo savetovanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati.