Zastava Bosne i Hercegovine

Video savetovanja / Najnovije izmene i dopune Zakona o PDV

Najnovije izmene i dopune Zakona o PDV

16. januar 2017.


Kompanija Paragraf proširuje i nadograđuje svoje edukativne usluge uvođenjem online pristupa stručnim savetovanjima koje je održala u prethodnom periodu. Na osnovu efektivnog praćenja promena i novina u privredi i u javnom sektoru, kompanija Paragraf nastoji da kroz organizaciju edukativnih seminara/savetovanja, svim učesnicima obezbedi instruktivne smernice koje olakšavaju poslovanje, i na taj način neposredno utiče na stvaranje društveno-odgovornog sistema.Prijavite se na naš YouTube kanal kako biste bili obavešteni o novim videima koje objavimo:


Kompanija Paragraf organizovala je BESPLATNO savetovanje na temu "Najnovije izmene i dopune Zakona o PDV" (na snazi od 1. januara) i ostalih poreskih propisa.

Savetovanje je održano 28. decembra u Sava Centru.

Predavači na savetovanju su bili:

- Olica Pješčić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"
- Aleksandar Milanović, glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"

Teme kojima je posvećena pažnja na savetovanju bile su:

  • Izmene i dopuna Zakona o PDV
  • Izmene poreskih propisa i ostale aktuelne poreske teme
  • Pitanja i odgovor

Ovo stručno savetovanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja predavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo savetovanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati.