Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF, ZLATIBOR, 27-30. MAJ 2018. GODINE, "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU": Razmotrene izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima


U organizaciji kompanije Paragraf, 27. maja 2018. godine, svečano je otvoreno tradicionalno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru", koje se ove godine održava na Zlatiboru, u periodu od 27. do 30. maja.

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom - predstavnike Ministarstva finansija, Ministarstva privrede, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Upravnog suda, kao i urednike stručnih časopisa "Budžetski instruktor", "Pravnik u javnom sektoru", "Poresko-računovodstveni instruktor", "Specijalis za carine", "Pravnik u privredi", "Pravnik u pravosuđu" i ostale kompetentne predavače, stručne saradnike i autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana savetovanja tema je bila: Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, sa osvrtom na prekršajne odredbe, o čemu je izlagala Dr Mirjana Šušnjara, bivši sudija Prekršajnog apelacionog suda, nakon čega je odgovarala na pitanja učesnika.

Izvor: Redakcija, 27.05.2018.