Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF NA PALIĆU, OD 22. DO 25. SEPTEMBRA 2019. GODINE: Razmatranje poslednje izmene Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju


U organizaciji kompanije Paragraf, 22.09.2019. godine, svečano je otvoreno tradicionalno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru".

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi: predstavnike Ministarstva finansija, Upravnog suda, Uprave za javne nabavke i Komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, urednike stručnih časopisa "Budžetski instruktor", "Pravnik u javnom sektoru", "Poresko-računovodstveni instruktor", "Specijalis za carine", "Pravnik u privredi", "Pravnik u pravosuđu", kao i ostale predavače, stručne saradnike i kompetentne autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana savetovanja zajednička tema za javni i za privatni sektor je bila prikaz Zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju ("Sl. glasnik RS", br. 54/2019). Predavanje je održao dr Nikola Bodiroga, sa Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U ponedeljak 23. septembra 2019. godine nastavlja se drugi dan savetovanja po planiranom programu.

Izvor: Redakcija, 22.09.2019.