Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF, ZLATIBOR, 21-24. MAJ 2017. GODINE, "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU": Razmatrani medijacija i alternativni načini rešavanja sporova


U organizaciji kompanije Paragraf, 21. maja 2017. godine, svečano je otvoreno tradicionalno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru", koje se ove godine održava na Zlatiboru, u periodu od 21. do 24. maja.

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom - predstavnike Ministarstva finansija, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Upravnog suda, urednike stručnih časopisa "Budžetski instruktor", "Pravnik u javnom sektoru", "Poresko-računovodstveni instruktor", "Specijalis za carine", "Pravnik u privredi", "Pravnik u pravosuđu" i ostale kompetentne predavače, stručne saradnike i eminentne autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana savetovanja tema je bila: Medijacija i alternativni načini rešavanja sporova, o čemu je izlagala sudija Vrhovnog kasacionog suda, nakon čega je odgovarala na pitanja učesnika.

Izvor: Redakcija, 21.05.2017.