Zastava Bosne i Hercegovine

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF U ETNO KOMPLEKSU STANIŠIĆI, 19-22. MAJ 2019. GODINE, "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU": Razmotrena regulativa u oblasti zaštite podataka o ličnosti


U organizaciji kompanije Paragraf, 19. maja 2019. godine, svečano je otvoreno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru", koje se ove godine održava i u etno kompleksu Stanišići, u periodu od 19. do 22. maja.

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom - predstavnike više ministarstva, kao i urednike stručnih časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor", "Budžetski instruktor", "Pravnik u javnom sektoru", "Pravnik u privredi", "Pravnik u pravosuđu", "Specijalis za carine" i ostale kompetentne predavače, stručne saradnike i autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana savetovanja tema je bila: Zaštita podataka o ličnosti u Republici Srbiji, o čemu je govorio Zlatko Petrović, pomoćnik generalnog sekretara - Sektor za nadzor u Službi Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Izvor: Redakcija, 19.05.2019.