Zastava Bosne i Hercegovine

Rok za podnošenje zahteva za korišćenje subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2015. godini produžen do 30. juna 2015. godine


Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u skladu sa Programom rasporeda i korišćenja subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2015. godini, vrši izmenu teksta Konkursa za dodelu subvencija i dotacija za projekte razvoja turizma u 2015. godini, objavljenog u dnevnom listu "Danas" 2. marta 2015. godine.

U delu "Uslovi i način korišćenja sredstava" Konkursa, dodaje se stav 5. koji glasi "Na predlog Komisije odobrava se dodatni rok za podnošenje zahteva za korišćenje subvencija za navedene projekte u periodu do 30.6.2015. godine."

Podnosioci zahteva za subvencije mogu biti turističke organizacije, destinacijske menadžment organizacije, privredna društva odnosno druge organizacije i institucije čiji je osnivač Vlada ili jedinica lokalne samouprave, kao i pravna lica u kojima je Republika Srbija većinski vlasnik, pravna lica koja upravljaju turističkim prostorom ili objektima turističke infrastrukture i suprastrukture, kojima u 2015. godini nisu odobrena sredstva.

U ostalom delu, Konkurs za dodelu subvencija i dotacija za projekte razvoja turizma u 2015. godini ostaje neizmenjen.

Integralni tekst Konkursa za dodelu subvencija i dotacija za projekte razvoja turizma u 2015. godini možete pogledati ovde. (ONLINE)

Izvor: Vebsajt Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, 28.05.2015.