Zastava Bosne i Hercegovine

ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE: Okrugli sto:"Pristupni pregovori sa EU i budućnost advokature u Srbiji – izazovi i dileme", 27. februara 2016. godine


Prvi Zakon o javnim pravozastptnicima usvojen je 28. februara 1862. i taj dan Advokatska komora Srbije obeležava kao "Dan advokature Srbije". Ove godine advokatura Srbije će, nizom aktivnosti obeležiti i 54-u godišnjicu svog postojanja, iako baštini i dužu tradiciju svog postojanja na ovim prostorima i prostorima AP Vojvodine, koja se tada nalazila u sastavu Austrougarske monarhije.

Centralna proslava 154–e godišnjice advokature u Srbiji i obeležavanje "Dana advokature Srbije" održaće se u subotu 27.02.2016.godine u 12,00 sati Beogradu na koju se pozivaju i kojoj prisustvuju zvaničnici Republike Srbije, gosti – predsednici ili predstavnici advokatskih komora iz zemalja u okruženju i evropskih zemalja, predstavnici državnih organa i pravosuđa, najznačajnija profesionalna udruženja ove profesije. Tim povodom u sali "Exitition Hall" hotela "Crowne Plaza", Vladimira Popovića 10, u Beogradu biće priređena Svečana akademija, prigodan koktel.

Istog dana, 27.02.2016. godine, Advokatska komora Srbije organizuje i Okrugli sto sa temom: "Pristupni pregovori sa EU i budućnost advokature u Srbiji – izazovi i dileme", sa početkom u 14 časova u sali "Exitition Hall" hotela "Crowne Plaza", Vladimira Popovića 10, u Beogradu.

Pozivno pismo možete preuzeti ovde.

Program možete preuzeti ovde.

Izvor: Vebsajt Advokatska komora Srbije, 18.02.2016.