Zastava Bosne i Hercegovine

ODRŽAN SASTANAK STRUČNE GRUPE ZA SUZBIJANJE SIVE EKONOMIJE: U rad Stručne grupe od narednog sastanka biti uključeni predstavnici Fiskalnog saveta, Privredne komore Srbije, predstavnici udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika


17. novembra 2016. godine u zgradi Vlade Republike Srbije održan je sastanak Stručne grupe za suzbijanje sive ekonomije u okviru kojeg su predstavljeni dosadašnji rezultati sprovođenja Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, a nakon toga se razgovaralo o pripremi Akcionog plana za 2017. godinu.

 U okviru sastanka dogovoreno je da će u rad Stručne grupe od narednog sastanka biti uključeni predstavnici Fiskalnog saveta, Privredne komore Srbije, predstavnici udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika i Savez računovođa i revizora Srbije.

 Sastanku su prisustvovali predstavnici više kompanija, ministarstava finansija, državne uprave i lokalne samouprave, građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i unutrašnjih poslova, Uprave za javne nabavke, Uprave carina, Poreske uprave, Inspektorata za rad i NALED-a.

Izvor: Vebsajt NALED, 17.11.2016.
Naslov: Redakcija