Zastava Bosne i Hercegovine

Prezentacija Nacrta zakona o finansijskom obezbeđenju 20. oktobra 2016. godine


U Privrednoj komori Beograda, u organizaciji Udruženja finansijskih organizacija i Centra za privredno-pravni sistem, a u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, biće predstavljen Nacrt zakona o finansijskom obezbeđenju.

Ovaj zakon, prema oceni Narodne banke Srbije, kao predlagača zakona, treba da doprinese stabilnosti finansijskog sistema i obezbeđenju veće pravne sigurnosti učesnika na finansijskom tržištu.

Nacrt zakona prezentovaće članovi radne grupe NBS za izradu zakona: Snežana Madžarević, viši savetnik u sektoru za monetarne operacije i Dejan Dević, zamenik generalnog direktora Direkcije za zakonodavne poslove NBS.

Iz NBS-a smatraju da će prezentacija osnovnih odredbi zakona, a pre svega novina koje se uvode u domaći pravni sistem, doprineti informisanju šireg kruga učesnika iz finansijskog i realnog sektora i njihovom aktivnom učešću u kreiranju konačne verzije zakona tokom javne rasprave, koja traje do 20. novembra 2016. godine.

Prezentacija Nacrta zakona u okviru javne rasprave održaće se 20. oktobra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša 12, u sali na VI spratu.

Svoje učešće na skupu možete potvrdite putem on line prijave, a za sve dodatne informacije možete se obratiti sekretaru Udruženja finansijskih organizacija Veri Dostanić na tel: +381 11 2688-088, e mail: vdostanic@kombeg.org.rs.

Izvor: Vebsajt Privredna komora Beograda, 17.10.2016.