Zastava Bosne i Hercegovine

ODLUKA VISOKOG SAVETA SUDSTVA O OBAVEZNOJ STALNOJ OBUCI SUDIJA OSNOVNIH, VIŠIH, PRIVREDNIH SUDOVA I PRIVREDNOG APELACIONOG SUDA U VEZI SA PRIMENOM ZAKONA O IZVRŠENJU I OBEZBEĐENJU: PRAVOSUDNA AKADEMIJA ORGANIZUJE OBAVEZNU OBUKU 15. APRILA ZA SUDIJE OSNOVNIH SUDOVA I 27. MAJA 2016. GODINE ZA SUDIJE VIšIH SUDOVA SA PODRUčJA KRAGUJEVAčKE APELACIJE


Pravosudna akademija će 15. aprila za sudije osnovnih sudova i 27. maja 2016. godine za sudije viših sudova sa područja kragujevačke apelacije, sprovesti obaveznu obuku u vezi sa primenom Zakona o izvršenju i obezbeđenju ("Sl. glasnik RS", br. 106/2015).

Ova obuka se sprovodi po Odluci Visokog saveta sudstva o obaveznoj stalnoj obuci sudija osnovnih sudova, viših sudova, privrednih sudova i Privrednog apelacionog suda u Republici Srbiji, od 22. januara 2016. godine.

 Predavači:

Mirjana Dimitrijević, član radne grupe za izradu Zakona o izvršenju i obezbeđenju i Violeta Ignjatović, sudija izvršnog odeljenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu (15. aprila).

Mladen Nikolić, sudija Privrednog Apelacionog suda u Beogradu i Zoran Rogić, sudija izvršnog odeljenja Trećeg osnovnog suda u Beogradu i član radne grupe za izradu Zakona o izvršenju i obezbeđenju (27. maja).

Izvor: Vebsajt Pravosudna akademija, 11.04.2016.
Naslov: Redakcija