Zastava Bosne i Hercegovine

NARODNA SKUPŠTINA RS: 11. SEPTEMBRA 2015. GODINE SASTANAK PARLAMENTARANE GRUPE ZA OTVORENI PARLAMENT I GLOBALNE ORGANIZACIJE PARLAMENTARACA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U SRBIJI - ZVANIčNO PREDSTAVLJANJE PARLAMENTARNE GRUPE ZA OTVORENI PARLAMENT, IZBOR PREDSEDNIKA IZVRšNOG ODBORA GLOBALNE ORGANIZACIJE PARLAMENTARACA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE U SRBIJI


Drugi sastanak Parlamentarane grupe za otvoreni parlament biće održan u petak, 11. septembra 2015. godine, u 11 časova, sala 3 i Centralni hol.

Dnevni red:

1. Predstavljanje rezultata istraživanja javnog mnjenja "Znanje, zainteresovanost i stavovi građana prema ulozi i radu Narodne skupštine RepublikeSrbije"

2. Zvanično predstavljanje Parlamentarne grupe za otvoreni parlament.

Deveti sastanak Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije u Srbiji biće održan u petak, 11. septembra 2015. godine, u 12 časova, u sali II.

Dnevni red :

- Usvajanje zapisnika sa osmog sastanka Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije u Srbiji;

1. Izbor predsednika Izvršnog odbora Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije u Srbiji;

2. Dogovor o učešću i predstavniku Globalne organizacije parlamentaraca za borbu protiv korupcije u Srbiji na Šestoj globalnoj konferenciji parlamentaraca protiv korupcije, u Džakarti u Indoneziji, od 6. do 8. oktobra 2015. godine;

3. Razno.

Izvor: Press služba Skupštine Srbije, 10.09.2015.