Zastava Bosne i Hercegovine

Arhivska knjiga je deo e-Delovodnika

Nazad na glavnu stranicu "Kancelarko"


e-Delovodnik

Kancelarkov modul za upravljanje dokumentacijomElektronski delovodnik pomaže da svu ulaznu i izlaznu dokumentaciju vaše firme vodite precizno, moderno i efikasno, kroz različite knjige dokumenata koje sam formirate i organizujete.Koliko vam vremena treba
da pronađete dokument u registratorima?

Elektronski delovodnik predstavlja centralizovan sistem gde na jednom mestu nalazite svu poslovnu dokumentaciju. Pretraga je elektronska i momentalna, i odnosi se na sve zavedene dokumente.

Umesto staromodne potrage među prašnjavim registratorima, pronađite dokument u nekoliko sekundi, na vašem računaru ili pametnom uređaju, gde god da se nalazite.
Skeniranje dokumentacije
predugo traje?


Stari način skeniranja odlazi u zaborav. Uz Kancelarko mobilnu aplikaciju skenirajte i do 30 dokumenata u minuti. I ne samo to! Svi skenirani dokumenti biće automatski pohranjeni u e-Delovodniku, i možete ih organizovati u delovodne knjige i foldere, kako god vam najviše odgovara. Svaki papirni oblik maksimalno brzo je zamenjen digitalnim formatom koji vam je sada dostupan uvek i sa svake lokacije.


Radite od kuće a
dokumenti su vam u firmi?


Ovo više nikada neće biti problem sa i e-Delovodnikom. e-Delovodnik objedinjuje sve kolege u jedan tim, ma gde se oni nalazili. Dokumente koji su pohranjeni u e-Delovodniku možete podeliti sa svakim kolegom i omogućiti mu pristup u skladu sa njegovim privilegijama. Nekada zarobljena dokumentacija sada je lako dostupna - uz brzu pretragu fajl je već pred vama!
Ko sve ima pristup vašim
poslovnim dokumentima?


Koliko članova kolektiva potencijalno može zloupotrebiti poverenje i pristupiti važnim ugovorima, izveštajima, podacima koji su poslovna tajna? Registratori su lako dostupni i njihov sadržaj se može fotografisati, dok sa e-Delovodnikom sami određujete nivo pristupa i privilegija svakom članu tima. Uz e-Delovodnik obezbedili ste i maksimalnu zaštitu svih internih i eksternih dokumenata koji se odnose na vaše poslovanje.
Koliko često vam se dešava da ne pronalazite kontakt poslovnih partnera ili zagubite dokument?


U e-Delovodniku nema gubljenja kontakata ili dokumenata. Sami organizujete adresar sa navažnijim podacima klijenata, poslovnih partnera, saradnika, a potom iste podatke koristite kroz sve druge funkcije Kancelarka. Dokument u e-Delovodniku ne možete izgubiti, ostaćete bez njega samo ako ga samostalno i svesno obrišete.
Nikada više ne propustite nijedan rok! Uredno organizujte sve rokove vezane za istek dokumenata.


e-Delovodnik vas opominje na važne datume u vezi sa istekom ugovora, rokovima dokumenata i pomaže da budete tačni i efikasni. Koristite pregledan kalendar sa vizuelno prezentovanim rokovima, a obaveštenja možete dobijati posredstvom Viber sekretarice, notifikacijom ili e-mailom.