Zastava Bosne i Hercegovine

VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF NA TEMU "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU" BIĆE ODRŽANO NA PALIĆU U PERIODU OD 27. DO 30. SEPTEMBRA 2015. GODINE


U periodu od 27. do 30. septembra 2015. godine, Kompanija Paragraf organizuje tradicionalno višednevno Savetovanje na Paliću, na temu "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru".

Na Savetovanju će biti predstavljene novine u primeni opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru, uz pružanje odgovora na najaktuelnija pitanja učesnika, sa posebnim osvrtom na Zakon o načinu određivanja maksimalnog broja zaposlenih u javnom sektoru ("Sl. glasnik RS", br. 68/2015), čija će primena početi11. oktobra 2015. godine, kao i na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost, koji se nalazi na dnevnom redu 17. vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije 25. septembra 2015. godine.

Kompanija Paragraf je angažovala eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom u praksi: predstavnike Ministarstva finansija, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i drugih nadležnih ministarstava,predstavnike Uprave za javne nabavke, Uprave za trezor, predstavnike Komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, urednike stručnih časopisa kompanije Paragraf  "Poresko-računovodstveni instruktor", Budžetski instruktor",“Carinski instruktor”, “Pravni instruktor”, kao i ostale predavače, stručne saradnike i kompetentne autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Kako bi teme koje su predmet Savetovanja bile sveobuhvatno i kvalitetno predstavljene učesnicima i kako bi se otklonile sve eventualne nedoumice i nejasnoće u primeni propisa u praksi, učesnicima će kroz interaktivni rad sa predavačima, biti omogućeno postavljanje pitanja.

Kompanija Paragraf se zahvaljuje na poverenju i velikom broju prijavljenih učesnika.

Pogledajte sve aktuelne radionice - aktuelni seminari

Izvor: Redakcija, 24.09.2015.