Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMЕNAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PLANIRANJU I IZGRADNJI 25. JANUARA 2018. GODINE U SUBOTICI


Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, koja će se održati u četvrtak 25. januara 2018. godine od 11 do 14 časova u Velikoj većnici.

Kako se navodi u pozivu, donošenje ovog zakona je uslovljeno potrebom da se otklone određeni nedostaci koji su uočeni u dosadašnjoj praksi sprovođenja Zakona o planiranju i izgradnji, kao i da se poboljša efikasnost izdavanja elektronskih akata za građenje.

Da bi se ovi ciljevi ostvarili, potrebno je razmotriti predložena rešenja i pribaviti predloge za unapređenje Nacrta od strane nadležnih državnih organa i drugih zainteresovanih aktera. U tu svrhu je predviđeno da javna rasprava traje do 6. februara 2017. godine.

Javna rasprava je otvorena za sve zainteresovane, dok se predlozi podnose isključivo pismenim putem.

Primedbe, predlozi i sugestije, dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, putem elektronske pošte na mejl adresu dejan.carapic@mgsi.gov.rs ili poštom na adresu Ministarstva, sa naznakom "Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o planiranju i izgradnji", 11000 Beograd, ulica Nemanjina 22-26.

Izvor: Vebsajt Subotica, 23.01.2018.
Naslov: Redakcija