Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ZAKON O JAVNIM MEDIJSKIM SERVISIMA: Izabran programski savet Radio-televizije Srbije


Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije, na devetoj redovnoj sednici, izabrao je 15 članova Programskog saveta RTS-a.

Članovi Programskog saveta izabrani su sa liste  od 30 kandidata koje je predložio Odbor za kulturu i informisanje Narodne Skupštine Republike Srbije.

Za članove Programskog saveta izabrani su Žarko Rakić, Srđan Arsenijević, prof. dr Dragan Nikodijević, prof. dr Ivana Milovanović, Gordana Raković Rudović, Slađana Ostojić, Marija Nikšić, Jakša Šćekić, Vladimir Palikuća, Oliver Njego, Miroljub Ranđelović Rasinski, Ivan M. Petrović, Jelena Vlku, Vesna Bjelić i Zoran Ostojić.

Izbor je obavljen u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima ("Sl. glasnik RS", br. 83/2014, 103/2015, 108/2016, 161/2020 i 129/2021) i Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica u JMU RTS.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt RTS, 21.06.2022.
Naslov: Redakcija