Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PLOVIDBI I LUKAMA NA UNUTRAŠNJIM VODAMA: Rasprava traje do 25. februara 2021. godine


U postupku pripreme Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama.

Javna rasprava o Nacrtu zakona sprovodi se u periodu do 25. februara 2021. godine.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa i organizacija, predstavnici zainteresovanih privrednih subjekata, kao i druga zainteresovana lica.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se poštom na adresu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ul. Nemanjina 22-26, 11000 Beograd ili na e-mail adresu: veljko.kovacevic@mgsi.gov.rs sa naznakom: "Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama".

Javnu raspravu o Nacrtu zakona organizovaće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u vidu prezentacija i konsultacija koje će se održati u Beogradu u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, ul. Resavska br. 13-15, dana 19. februara 2021. godine u periodu 14,00 do 15,00 časova.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave isti objaviti na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i na portalu e-uprave.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo građevinarstva, 11.02.2021.
Naslov: Redakcija