Zastava Bosne i Hercegovine

NARODNA SKUPŠTINA RS: 8. decembra 2020. godine Šesta sednica Drugog redovnog zasedanja - Razmatranje predloga zakona


Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić sazvao je Šestu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2020. godini, za utorak, 8. decembar 2020. godine, sa početkom u 10.00 časova.

Za ovu sednicu predložen je sledeći dnevni red:

1. Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2021. godinu, sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2021. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2021. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2021. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2021. godinu, koji je podnela Vlada;

2. Predlog zakona o završnom računu budžeta Republike Srbije za 2019. godinu, koji je podnela Vlada;

3. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, koji je podnela Vlada;

4. Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom dugu, koji je podnela Vlada i

5. Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd po zaduženju Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" Beograd, po osnovu Ugovora o dugoročnom investicionom kreditu za izgradnju gondole Brzeće - Mali Karaman, koji je podnela Vlada.

Sednica će se održati u velikoj sali Doma Narodne skupštine, Trg Nikole Pašića broj 13.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine, 01.12.2020.
Naslov: Redakcija