Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 3. oktobra 2017. godine Prva sednica Drugog redovnog zasedanja - Razmatranje predloga zakona i odluka: Predlog zakona o Nacionalnoj akademiji za javnu upravu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o državnim službenicima, Predlog zakona o izmenama Zakona o informacionoj bezbednosti, kao i Predlog zakona o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je Prvu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine za utorak, 3. oktobar 2017. godine, sa 11 tačaka dnevnog reda.

Na dnevnom redu sednice biće:

Narodna skupština razmatraće predloge odluka o izmeni Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koje je podnela predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, kao i više predloga odluka o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koje su podnele Poslanička grupa Srpska radikalna stranka, Poslanička grupa Srpska napredna stranka i Poslanička grupa Nova Srbija - Pokret za spas Srbije.

Sednica će se održati u Domu Narodne skupštine, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine, 24.09.2017.
Naslov: Redakcija