Zastava Bosne i Hercegovine

Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Službeni glasnik Republike Srbije - Prosvetni glasnik

(broj 11/2021 od 01.09.2021.)


  • DOPUNA KATALOGA UDŽBENIKA ZA PRVI I DRUGI RAZRED SREDNJE ŠKOLE – GIMNAZIJE I SREDNJE STRUČNE ŠKOLE ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)
  • DOPUNA KATALOGA UDŽBENIKA ZA TREĆI I ČETVRTI RAZRED SREDNJE ŠKOLE - GIMNAZIJE I SREDNJE STRUČNE ŠKOLE ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)
  • PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O PLANU I PROGRAMU NASTAVE I UČENJA OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA U PODRUČJU RADA GEODEZIJA I GRAĐEVINARSTVO ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)
  • PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O PLANU I PROGRAMU NASTAVE I UČENJA STRUČNIH PREDMETA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA I VASPITANJA U PODRUČJU RADA GEODEZIJA I GRAĐEVINARSTVO ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)
  • PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O PLANU I PROGRAMU NASTAVE I UČENJA STRUČNIH PREDMETA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA I VASPITANJA U PODRUČJU RADA OSTALO – LIČNE USLUGE ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)
  • PRAVILNIK O DOPUNI PRAVILNIKA O PLANU I PROGRAMU NASTAVE I UČENJA OPŠTEOBRAZOVNIH PREDMETA SREDNJEG STRUČNOG OBRAZOVANJA I VASPITANJA U PODRUČJU RADA OSTALO – LIČNE USLUGE ("Sl. glasnik RS - Prosvetni glasnik", br. 11/2021)

Sve propise iz ovog i prethodnih brojeva
službenih glasila
pogledajte u DEMO verziji pravne baze
Paragraf Lex