Zastava Bosne i Hercegovine

Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Službeni list grada Beograda - Opštine

(broj 7 od 26.01.2018.)


  • JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO ZA PODSTICANJE PROGRAMA I PROJEKATA OD JAVNOG INTERESA KOJA REALIZUJU SOCIJALNO-HUMANITARNA UDRUŽENJA U 2018. GODINI ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO ZA PODSTICANJE PROGRAMA I PROJEKATA OD JAVNOG INTERESA KOJA REALIZUJU UDRUŽENJA U 2018. GODINI IZ OBLASTI AKTIVNOSTI NAMENJENIH RAZVOJU POLJOPRIVREDE ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA TRADICIONALNIM CRKVAMA I VERSKIM ZAJEDNICAMA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO U 2018. GODINI ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • ODLUKA O DODELI ZVANJA POČASNOG GRAĐANINA GRADSKE OPŠTINE GROCKA ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • ODLUKA O RASPISIVANJU JAVNOG KONKURSA ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO ZA PODSTICANJE PROGRAMA I PROJEKATA OD JAVNOG INTERESA KOJA REALIZUJU SOCIJALNO-HUMANITARNA UDRUŽENJA U 2018. GODINI ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • ODLUKA O RASPISIVANJU JAVNOG KONKURSA ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO ZA PODSTICANJE PROGRAMA I PROJEKATA OD JAVNOG INTERESA KOJA REALIZUJU UDRUŽENJA U 2018. GODINI IZ OBLASTI AKTIVNOSTI NAMENJENIH RAZVOJU POLJOPRIVREDE ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)
  • ODLUKA O RASPISIVANJU JAVNOG POZIVA ZA DODELU SREDSTAVA TRADICIONALNIM CRKVAMA I VERSKIM ZAJEDNICAMA IZ BUDŽETA GO BARAJEVO U 2018. GODINI ("Sl. list grada Beograda", br. 7/2018)

Sve propise iz ovog i prethodnih brojeva
službenih glasila
pogledajte u DEMO verziji pravne baze
Paragraf Lex