Zastava Bosne i Hercegovine

Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Službeni glasnik Republike Srbije - Međunarodni ugovori

(broj 5/2023 od 11.09.2023.)


 • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I SAVETA MINISTARA BOSNE I HERCEGOVINE O NAČINU FINANSIRANJA I IZRADE PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE, VOĐENJE UPRAVNIH POSTUPAKA ZA PROCENU UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU, IZDAVANJE LOKACIJSKIH USLOVA, SAGLASNOSTI I GRAĐEVINSKE DOZVOLE ZA PROJEKAT "HIDROTEHNIČKI I BAGERSKI RADOVI NA UREĐENJU KRITIČNOG SEKTORA ZA PLOVIDBU – UŠĆE DRINE I SAVE" ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • PROTOKOL IZMEĐU MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE I GENERALNE UPRAVE CARINA NARODNE REPUBLIKE KINE O INSPEKCIJSKIM, KARANTINSKIM I VETERINARSKO-SANITARNIM ZAHTEVIMA ZA IZVOZ MEDA IZ REPUBLIKE SRBIJE U NARODNU REPUBLIKU KINU ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • PROTOKOL IZMEĐU MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE I GENERALNE UPRAVE CARINA NARODNE REPUBLIKE KINE O KARANTINSKIM I SANITARNIM USLOVIMA ZA HRANU ZA KUĆNE LJUBIMCE KOJA SE IZVOZI IZ REPUBLIKE SRBIJE U NARODNU REPUBLIKU KINU ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU IZMENA I DOPUNA SPORAZUMA O MEĐUNARODNOM PREVOZU LAKOKVARLJIVIH NAMIRNICA I SPECIJALNIM SREDSTVIMA ZA NJIHOV PREVOZ (ATP) ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU MEMORANDUMA O RAZUMEVANJU IZMEĐU EVROPSKE UNIJE, S JEDNE STRANE I REPUBLIKE SRBIJE, S DRUGE STRANE, O UČEŠĆU REPUBLIKE SRBIJE U KOMPONENTI ZA ZAPOŠLJAVANJE I SOCIJALNE INOVACIJE ("EASI") EVROPSKOG SOCIJALNOG FONDA PLUS (ESF+) ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU OPCIONOG PROTOKOLA UZ MEĐUNARODNI PAKT O EKONOMSKIM, SOCIJALNIM I KULTURNIM PRAVIMA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU PROTOKOLA IZ 1988. NA MEĐUNARODNU KONVENCIJU O ZAŠTITI LJUDSKOG ŽIVOTA NA MORU, 1974. ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE, SA JEDNE STRANE I EVROPSKE UNIJE, SA DRUGE STRANE, O UČEŠĆU REPUBLIKE SRBIJE U MEHANIZMU CIVILNE ZAŠTITE UNIJE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE AZERBEJDŽAN O MEĐUSOBNOM UKIDANJU VIZA ZA NOSIOCE OBIČNIH PASOŠA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE EKVATORIJALNE GVINEJE O UKIDANJU VIZA ZA NOSIOCE DIPLOMATSKIH I SLUŽBENIH PASOŠA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE GABON O UKIDANJU VIZA ZA NOSIOCE DIPLOMATSKIH I SLUŽBENIH PASOŠA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE ITALIJE O UZAJAMNOM PRIZNAVANJU I ZAMENI VOZAČKIH DOZVOLA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O DOPUNI SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE FRANCUSKE O SOCIJALNOJ SIGURNOSTI ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O FILMSKOJ KOPRODUKCIJI IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE ITALIJE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O ZAJMU IZMEĐU KFW, FRANKFURT NA MAJNI I REPUBLIKE SRBIJE KOJU ZASTUPA VLADA REPUBLIKE SRBIJE DELUJUĆI PREKO I PUTEM MINISTARSTVA FINANSIJA ZA ZAJAM ZA POLITIKE (PBL) – "REFORMA SEKTORA ENERGETIKE I ŽIVOTNE SREDINE U REPUBLICI SRBIJI" ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 5/2023)

Sve propise iz ovog i prethodnih brojeva
službenih glasila
pogledajte u DEMO verziji pravne baze
Paragraf Lex