Zastava Bosne i Hercegovine

Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Službeni glasnik Republike Srbije - Međunarodni ugovori

(broj 3 od 26.02.2020.)


 • MEMORANDUM O RAZUMEVANJU IZMEĐU MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I VODOPRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE I MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE, ŠUMARSTVA I HRANE REPUBLIKE SLOVENIJE O TEHNIČKOJ SARADNJI U OBLASTI POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • MEMORANDUM O RAZUMEVANJU IZMEĐU MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA REPUBLIKE SRBIJE I MINISTARSTVA INOSTRANIH POSLOVA REPUBLIKE TADŽIKISTANA O SARADNJI ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • OBAVEŠTENJE MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE KRALJEVINE ŠVEDSKE O SARADNJI U OBLASTI SPROVOĐENJA ZAKONA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE FRANCUSKE O STATUSU FRANCUSKE ŠKOLE U BEOGRADU ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE MAKEDONIJE O SARADNJI U OBLASTI OBRAZOVANJA, NAUKE I TEHNOLOGIJE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • SPORAZUM O SARADNJI U OBLASTI EKONOMSKOG, SOCIJALNOG I KULTURNOG RAZVOJA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I REGIJE VENETO ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU DODATNOG PROTOKOLA 6 O TRGOVINI USLUGAMA SPORAZUMA O IZMENI I PRISTUPANJU SPORAZUMU O SLOBODNOJ TRGOVINI U CENTRALNOJ EVROPI ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE SEVERNE MAKEDONIJE O UZAJAMNOM PRIZNAVANJU KVALIFIKOVANIH USLUGA OD POVERENJA KOJE SE PRUŽAJU U REPUBLICI SRBIJI I REPUBLICI SEVERNOJ MAKEDONIJI ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O SLOBODNOJ TRGOVINI IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE, S JEDNE STRANE I EVROAZIJSKE EKONOMSKE UNIJE I NJENIH DRŽAVA ČLANICA, S DRUGE STRANE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O ZAJMU (ZAJAM ZA UGOVARANJE STRANOG PROJEKTA O IZGRADNJI) ZA PROJEKAT IZGRADNJE TOPLOVODA OBRENOVAC – NOVI BEOGRAD, IZMEĐU KINESKE EXPORT-IMPORT BANKE, KAO ZAJMODAVCA I REPUBLIKE SRBIJE, KOJU ZASTUPA VLADA REPUBLIKE SRBIJE POSTUPAJUĆI PREKO MINISTARSTVA FINANSIJA, KAO ZAJMOPRIMCA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)
 • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O ZAJMU (PROJEKAT AKCELERACIJE INOVACIJA I PODSTICANJA RASTA PREDUZETNIŠTVA U REPUBLICI SRBIJI) IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I MEĐUNARODNE BANKE ZA OBNOVU I RAZVOJ ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 3/2020)

Sve propise iz ovog i prethodnih brojeva
službenih glasila
pogledajte u DEMO verziji pravne baze
Paragraf Lex