Zastava Bosne i Hercegovine

Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Prijavite se na Alarm za glasila kako bismo Vas obavestili kada je objavljeno novo službeno glasilo.


Službeni glasnik Republike Srbije - Međunarodni ugovori

(broj 23/2021 od 19.11.2021.)


  • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE SAVEZNE REPUBLIKE NEMAČKE O RATNIM MEMORIJALIMA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)
  • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU UGOVORA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I JAPANA O OTKLANJANJU DVOSTRUKOG OPOREZIVANJA U ODNOSU NA POREZE NA DOHODAK I SPREČAVANJU PORESKE EVAZIJE I IZBEGAVANJA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)
  • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU UGOVORA O SOCIJALNOJ SIGURNOSTI IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE KVEBEKA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)
  • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O SARADNJI U ZAŠTITI OD KATASTROFA NA ZAPADNOM BALKANU ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)
  • ZAKON O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA O UZAJAMNOM PRIZNAVANJU I ZAMENI VOZAČKIH DOZVOLA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE NARODNE REPUBLIKE KINE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)
  • ZAKON O POTVRĐIVANJU IZMENE SPORAZUMA O POLJOPRIVREDNIM PROIZVODIMA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I KRALJEVINE NORVEŠKE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 23/2021)

Sve propise iz ovog i prethodnih brojeva
službenih glasila
pogledajte u DEMO verziji pravne baze
Paragraf Lex