Zastava Bosne i Hercegovine

OBAVEZNA ELEKTRONSKA FORMA PRIJAVE OSNIVANJA PRIVREDNOG DRUŠTVA: Paragraf organizuje vebinar 14. juna 2023. godine


Kompanija Paragraf organizovaće, 14. juna 2023. godine, vebinar na temu “Obavezna elektronska forma prijave osnivanja privrednog društva”.

Vebinar ima za cilj da učesnicima predstavi novine u postupku elektronske registracije privrednih društava pred Agencijom za privredne registre, uključujući i novu mogućnost overe digitalizovanog akta od strane advokata, kao i pregled rokova za izvršenje novih obaveza od stane privrednih subjekata, po početku primene izmenjenih odredaba Zakona o privrednim društvima i Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Učestvovanjem na vebinaru učesnici stiču sve potrebne informacije o novinama u postupku elektronske registracije osnivanja privrednih društava u postupcima pred Agencijom za privredne registre, uključujući i novu mogućnost overe digitalizovanog akta od strane advokata.

Vebinar je namenjen direktorima, pravnicima, članovima i akcionarima, ostalim zastupnicima i pravnim zastupnicima, preduzetnicima, advokatima, javnim beležnicima, knjigovođama, računovođama, revizorima, i svim drugim zainteresovanim licima.

Teme vebinara:

  • Obavezna elektronska prijava osnivanja privrednih društava
  • Elektronska forma dokumenata u postupku registracije osnivanja privrednog društva
  • Overa digitalizovanog dokumenta od strane advokata
  • Obaveza privrednog društva da se registruje kao korisnik usluga elektronske uprave

Predavač:

  • Miladin Maglov - Registrator, Registar privrednih subjekata APR

Detaljne informacije o vebinaru (način prijave, informacije u vezi sa kotizacijom i ostale korisne informacije) možete saznati na stranici “Obavezna elektronska forma prijave osnivanja privrednog društva


Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 30.5.2023.