Zastava Bosne i Hercegovine

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Međunarodni dani razgovora sa Austrijom 12. aprila u Novom Sadu i 13. aprila 2022. godine u Beogradu


Osiguranici koji imaju staž osiguranja i u Srbiji i u Austriji i penzioneri koji su penziju ostvarili primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju sa Austrijom, mogu se o eventualnim problemima i nedoumicama konsultovati sa predstavnicima austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje.

Predstavnici ovog Zavoda i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije će besplatnu pravnu pomoć zainteresovanima pružiti na međunarodnim danima razgovora sa Austrijom 12. aprila u Novom Sadu i 13. aprila u Beogradu.

Fond PIO je objavio da će se razgovori u Novom Sadu održati u prostorijama Pokrajinskog fonda u ulici Žitni trg 3. a u Beogradu u prostorijama gradske filijale na Novom Beogradu, Bulevaru umetnosti 10.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Vebsajt RTV, 28.03.2022.
Naslov: Redakcija