Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

NARODNA SKUPŠTINA RS: 12. vanredno zasedanje Narodne skupštine Republike Srbije u 2015. godini sazvano za 2. jul 2015. godine


Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Maja Gojković sazvala je, na zahtev Vlade Srbije, 12. vanredno zasedanje Narodne skupštine za četvrtak, 2. jul 2015. godine.

U zahtevu za održavanje vanrednog zasedanja određen je dnevni red sa dve tačke, i to: Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o hipoteci i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga, sa dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga i narednim dodatnim protokolom Sporazuma između država članica Severnoatlantskog ugovora i ostalih država učesnica u Partnerstvu za mir o statusu njihovih snaga.

Vlada je, kao podnosilac zahteva za vanredno zasedanje, podnela zahtev i da se četvrtak, 2. jul 2015. godine odredi kao dan predviđen za postavljanje poslaničkih pitanja članovima Vlade.

Zasedanje će se održati u Velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije, Trg Nikole Pašića 13, sa početkom u 10 časova.

Izvor: Press služba Skupština Srbije, 29.06.2015.