Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRVA I JEDINA BESPLATNA IOS APLIKACIJA ZA PRETRAŽIVANJE PROPISA REPUBLIKE SRBIJE DOSTUPNA ZA PREUZIMANJE I KORIŠĆENJE


Krajem januara 2017. godine objavljena je prva i jedina mobilna aplikacija za Apple uređaje koja služi za praćenje i pretraživanje propisa u Republici Srbiji, u izdanju kompanije Paragraf. Aplikacija Paragraf Lex dostupna je za preuzimanje u okviru AppStore.

Paragraf Lex iOS aplikacija korisnicima nudi potpuno besplatan pristup više od 38.000 propisa Republike Srbije, ali i velikom broju obrazaca i dnevnih pravno-ekonomskih vesti. Besplatnim podacima korisnici mogu pristupiti ako se uloguju preko naloga društvenih mreža ili ukoliko obave besplatnu registraciju naloga.

Pretplatnici kompanije Paragraf imaju priliku da pristupe značajno većem broju dokumenata kao što su službena mišljenja, sudska praksa, stručni komentari iz elektronskih časopisa, modeli i mnogi drugi - u obimu koji je definisan njihovom pretplatom.

U pitanju je prva verzija aplikacije kojom je moguće brzo i pouzdano pretraživanje velikog broja važnih dokumenata, a u narednom periodu aplikacija će biti unapređivana novim, dodatnim korisnim funkcijama i mogućnostima.

Dodatne informacije o aplikaciji pronaći ćete na AppStore.

Izvor: Redakcija, 30.01.2017.