Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SISTEMU PLATA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU: Rasprava će trajati do 6. septembra 2017. godine


Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave u periodu do 6. septembra 2017. godine sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, predstavnici sindikata, stručnjaci u ovoj oblasti, kao i ostali zainteresovani subjekti.

Tekst Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru predstaviće se na Okruglom stolu pod nazivom "Predstavlјanje i diskusija o Nacrtu zakona o zaposlenima u javnim službama", koji će se u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave održati 4. septembra 2017. godine u Beogradu, sa početkom u 10.00 časova.

Pozivaju se učesnici da uzmu učešće u javnoj raspravi, u okviru koje mogu dostavlјati predloge, sugestije i komentare za unapređenje teksta Nacrta zakona, na obrascu, na e-mail adresu ljudskiresursi@mduls.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Beograd, Birčaninova.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo državne uprave, 18.08.2017.
Naslov, Izvod iz vesti: Redakcija