Zastava Bosne i Hercegovine

MINISTARSTVO OBJAVILO SPISAK OBJEKATA U KOJIMA SE MOGU ISKORISTITI VAUČERI ZA ODMOR


U svim poštama širom Srbije počela je prijava za vaučere od 15.000 dinara za odmor u Srbiji, pomoću kojih država pokušava da subvencioniše i podstakne građane da odmor provedu u Srbiji i time potpomognu domaći turizam.

Na internet-stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija možete pronaći sve informacije o vaučerima. Među njima je i spisak ugostiteljskih objekata u kojima vaučeri mogu da se iskoriste.

Podsećamo, za vaučere mogu da se prijave penzioneri, nezaposleni, korisnici posebne naknade, pravo na negu drugog lica, radno angažovana lica čija primanja ne prelaze 70.000 dinara, korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu, ratni vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva i studenti.

Ukupno 200.000 građana imaće pravo na vaučer od 15.000 dinara da ga potroše na odmor u Srbiji.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.

Izvor: Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 28.06.2022.
Naslov: Redakcija