Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

REPUBLIČKA DIREKCIJA ZA IMOVINU OBJAVILA JE JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA ZA DAVANJE NA KORIŠĆENJE MOTORNIH VOZILA KOJA NISU OTUĐENA U POSTUPKU JAVNOG NADMETANJA: Pravo podnošenja prijave imaju jedinice lokalne samouprave, javne ustanove, javne službe i druge organizacije čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave i drugi subjekti, kojima su vozila neophodna za potrebe obavljanja poslova iz svoje nadležnosti


Republička direkcija za imovinu objavila je 25. juna 2015. godine javni poziv za dostavljanje prijava za davanje na korišćenje preostalih 147 vozila koja nisu otuđena u postupku javnog nadmetanja, saopšteno je iz te Direkcije.

Kako je navedeno, vozila se mogu razgledati 29. i 30. juna 2015. godine na parkingu istočnog krila Palate "Srbija", u periodu od 8 do 15 časova, a pravo podnošenja prijave imaju jedinice lokalne samouprave, javne ustanove, javne službe i druge organizacije čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave i drugi subjekti, kojima su vozila neophodna za potrebe obavljanja poslova iz svoje nadležnosti.

Podnosilac prijave ima pravo na dodelu vozila na korišćenje, pod uslovom da ima sedište na teritoriji Republike Srbije i da nema nijedno ili nema dovoljan broj vozila neophodnih za obavanje poslova iz svoje nadležnosti.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja oglasa.

Republička direkcija za imovinu je putem tri kruga javnog nadmetanja, od 510 ponuđenih vozila, prodala 363 automobila, i ostvarila prihod od 115.824.905,16 dinara.

Javni poziv za dostavljanje prijava za davanje na korišćenje motornih vozila koja nisu otuđena u postupku javnog nadmetanja možete pogledati ovde. (ONLINE)

Izvor: Vebsajt Tanjug, 26.06.2015.