Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

SAOPŠTENJE SA ČETVRTE SEDNICE PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA NARODNE SKUPŠTINE RS U 2014. GODINI: Obavljen pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana i o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje


Trećeg dana rada, 28. maja, Narodna skupština započela je i u prepodnevnom delu sednice zaključila zajednički jedinstveni pretres o predlozima zakona iz tačaka 6, 7, 8, 9. i 10. dnevnog reda sednice.

Predložene zakone obrazložila je, u ime predlagača, ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković.

U popodnevnom delu rada, Narodna skupština obavila je pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak građana.

Do kraja rada, Narodna skupština je započela i do kraja rada vodila pretres u pojedinostima o Predlogu zakona o izmenama i dopunama Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.

Predsedavajuća sednici, predsednica Narodne skupštine Maja Gojković obavestila je da će u četvrtak, 29. maja 2014. godine, sa početkom u 16.00 časova, biti održana Treća posebna sednica Narodne skupštine Republike Srbije u 2014. godini.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković obavestila je i da će u četvrtak, 29. maja 2014. godine, sa početkom u 16.30 časova, biti održan institut poslaničkih pitanja.

Narodna skupština nastavlja rad u petak 30. maja, sa početkom u 10.00 časova.

Izvor: Vebsajt Narodne skupštine Republike Srbije, 28.5.2014.