Zastava Bosne i Hercegovine

ANALIZA NOVE UREDBE O POSTUPKU I NAČINU ODLAGANJA PLAĆANJA DUGOVANOG POREZA I DOPRINOSA I NOVIH ODLUKA O ODLAGANJU KREDITA I LIZINGA, U CILJU UBLAŽAVANJA EKONOMSKIH POSLEDICA NASTALIH USLED BOLESTI COVID-19: Paragraf organizuje besplatan vebinar 5. januara 2021. godine


Kompanija Paragraf organizuje besplatan vebinar "Analiza NOVE Uredbe o postupku i načinu odlaganja plaćanja dugovanog poreza i doprinosa i Novih Odluka o odlaganju kredita i lizinga, u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19", 5. januara 2021. godine.

Na vebinaru će biti analizirana nova Uredba Vlade kojom se uređuju postupak i način plaćanja javnih prihoda čija je dospelost odložena saglasno Uredbi o fiskalnim pogodnostima i direktnim davanjima, odnosno saglasno Zaključku Vlade.

Učesnicima vebinara će biti omogućeno da čuju objašnjenja vezana za postupak i način plaćanja odloženih javnih prihoda, kao i da dobiju odgovore na pitanja vezana za primenu Uredbe, Odluke i drugih poreskih propisa.

Vebinar je namenjen svim licima zaposlenim u računovodstvu privrednih društava, preduzetnicima, kao i drugim licima koja su zadužena za obračun i plaćanje javnih prihoda.

Teme vebinara:

  • Uredba o postupku i načinu odlaganja plaćanja dugovanog poreza i doprinosa u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19
  • Ostale poreske aktuelnosti
  • Osvrt na izmene Pravilnika iz oblasti PDV
  • Odluka o privremenim merama za banke u cilju adekvatnog upravljanja kreditnim rizikom u uslovima pandemije COVID-19 ("Sl. glasnik RS", br. 150/2020)
  • Odluka o privremenim merama za davaoce finansijskog lizinga u cilju adekvatnog upravljanja kreditnim rizikom u uslovima pandemije COVID-19 ("Sl. glasnik RS", br. 150/2020)

Predavači:

  • Aleksandar Milanović - glavni i odgovorni urednik stručnog časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor"
  • Mara Cvetković - glavni i odgovorni urednik Specijalisa za carine

Detaljne informacije o vebinaru (teme, prijavu, informacije u vezi sa kotizacijom i ostale korisne informacije) preuzmite na stranici "Analiza NOVE Uredbe o postupku i načinu odlaganja plaćanja dugovanog poreza i doprinosa i Novih Odluka o odlaganju kredita i lizinga, u cilju ublažavanja ekonomskih posledica nastalih usled bolesti COVID-19".

Izvor: Redakcija, 27.12.2020.