Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PSIHOAKTIVNIM KONTROLISANIM SUPSTANCAMA: Rasprava će trajati do 20. januara 2017. godine


 

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici: državnih organa, komora, zdravstvenih ustanova i privatne prakse, udruženja pacijenata, stručne javnosti i drugi zainteresovani učesnici.

Prezentacije i rasprave o predloženom Nacrtu zakona biće organizovane po sledećem rasporedu:

  • Novi Sad, 10. januara 2017. godine, u periodu od 10:00 do 14:00 časova, u velikoj sali Skupštine AP Vojvodine, službeni ulaz, Banovinski prolaz, Novi Sad;
  • Kragujevac, 18. januara 2017. godine, u periodu od 10:00 do 13:00 časova, u Skupštinskoj sali Grada Kragujevca, Kragujevac, Trg Slobode 3.

Ministarstvo zdravlja poziva sve zainteresovane građane i stručnu javnost da uzmu učešće u javnoj raspravi i da primedbe, predloge i sugestije, dostavljaju elektronskim putem na adresu: javna.rasprava.pks@zdravlje.gov.rs ili pisanim putem Ministarstvu zdravlja, Sektoru za lekove i medicinska sredstva, psihoaktivne kontrolisane supstance i prekursore, Beograd, Nemanjina 22-26, sa naznakom: "Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama ".

Izvor: Vebsajt Ministarstvo zdravlja, 26.12.2016.
Naslov: Redakcija