Zastava Bosne i Hercegovine

APR: Upozorenje privrednim subjektima da ponuda za upis u "Privredni-registar.rs" ne potiče od Agencije za privredne registre


Agencija za privredne registre je, povodom obraćanja velikog broja privrednih subjekata, prinuđena da ponovo javno upozori svoje korisnike da obrate pažnju na dopise "Privrednog-registra.rs", kojima se pozivaju da se upišu u pomenuti registar, s obzirom da isti ne predstavlјa zvanični registar Agencije za privredne registre.

Primaoci ovih dopisa nemaju nikakvu zakonsku obavezu registracije na ovom portalu, jer je u pitanju ponuda koja ima isklјučivo komercijalnu svrhu oglašavanja za račun privrednog društva "Digitalna platforma d.o.o. Beograd- Novi Beograd", koje je osnovano 14. februara 2020. godine i registrovano za delatnost istraživanja tržišta i ispitivanje javnog mnjenja.

Na uplatnicama priloženim uz dopis ovog privrednog društva odštampan je iznos od 4.500 dinara, uz obaveštenje da će naknada za upis u "Privredni-registar.rs" biti uvećana na iznos od 15.000 dinara, ukoliko se uplata ne izvrši do 12. oktobra 2020. godine.

S obzirom na dovođenje u zabludu privrednih subjekata da dopise upućuje Registar privrednih subjekata koji vodi APR, upozoravamo sve naše korisnike da ova ponuda ne potiče iz Agencije za privredne registre.

Izvor: Vebsajt APR, 22.09.2020.
Naslov: Redakcija