Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PUTEVIMA: Rasprava će trajati do 12. septembra 2017. godine


U postupku pripreme Nacrta zakona o putevima Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u periodu do 12. septembra 2017. godine sprovodi javnu raspravu o Nacrtu zakona.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici: državnih organa, privrednih subjekata, javnih službi, udruženja građana i drugih predstavnika civilnog društva, stručne javnosti, kao i profesori, drugi naučni radnici i druge zainteresovane strane.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu na e- mail adrese: sednice.vlade@mgsi.gov.rs i drumski@mgsi.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, sa naznakom "Javna rasprava o Nacrtu zakona o putevima", 11000 Beograd, Nemanjina 22-26.

Javnu raspravu o Nacrtu zakona organizovaće Ministarstvo u formi prezentacije i diskusije koja će se održati u Beogradu, 11. septembra 2017. godine, od 11 do 14 časova, u prostorijama Privredne komore Srbije, u sali 1, ulica Resavska 13-15.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona.

Izvor: Vebsajt Ministarstva građеvinarstva, saobraćaja i infrastrukturе, 17.08.2017.
Naslov, Izvod iz vesti: Redakcija