Zastava Bosne i Hercegovine

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE POZIVA ZAINTERESOVANE DA UZMU UČEŠĆA NA KONFERENCIJI NA TEMU PREVENCIJE ZLOUPOTREBA PLATNIH KARTICA 17. I 18. OKTOBRA: Rok za prijavu radova je 10. jul 2024. godine


Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije 17. i 18. oktobra u Beogradu organizuje 18. regionalnu konferenciju posvećenu prevenciji zloupotreba platnih kartica. PKS poziva zainteresovane učesnike da do 10. jula prijave radove koji bi bili predstavljeni na događaju.

Teme koje će biti posebno obrađene su: trendovi u zloupotrebama bezgotovinskih plaćanja i e-trgovini, upotreba AI, e-banking, m-banking, digitalni novčanici, a autori imaju mogućnost da predlože i druge teme koje se uklapaju u osnovni cilj konferencije.

Forum za prevenciju zloupotreba platnih kartica Privredne komore Srbije, već tradicionalno organizuje godišnju Regionalnu konferenciju Frod foruma u Beogradu, koja predstavlja centralni događaj i mesto susreta svih ralevantnih učesnika u oblasti bezbednosti bezgotovinskih plaćanja, kako u zemlji tako i regionu.

PKS poziva zainteresovane da na konferenciji predstave svoja zapažanja o trendovima u dinamičnoj oblasti prevencije zloupotreba u bezgotovinskom plaćanju.

Radni jezici Konferencije su srpski i engleski, a učešće na konferenciji je bez kotizacije.

Rok za prijavu radova je 10. jul 2024. godine, a zainteresovani predavači mogu poslati svoj rad na e-mail: finansijske.institucije@pks.rs .

Po analizi dospelih predloga od strane organizacionog odbora, autori čiji su radovi prihvaćeni biće obavešteni, sa upustvima o daljim koracima za pripremu, najkasnije do 15. jula 2024. godine.


Izvor: Vebsajt Privredne komore Srbije, 24.6.2024.
Naslov: Redakcija