Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore
Email Print

ZAKAZANA DESETA SEDNICA SKUPŠTINE BEOGRADA: Na dnevnom redu, pored ostalog i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju zona za utvrđivanje poreza na imovinu za 2015. godinu


Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sutra Desetu sednicu Skupštine grada koja će se održati u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6 (sala 10 u prizemlju) u 10 časova. Na dnevnom redu će se naći, između ostalog, nekoliko predloga planova i predloga o izradi planova detaljne regulacije, Predlog odluke o određivanju zona na teritoriji grada Beograda i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju zona za utvrđivanje poreza na imovinu za 2015. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku o izmenama i dopunama Statuta JKP „Beograd-put”.

Pred odbornicima će se naći i Predlog odluke o podizanju spomenika Isidori Sekulić u parku na uglu ulica Andre Nikolića i Petra Čajkovskog i Predlog rešenja o obrazovanju Odbora za podizanje spomenika Isidori Sekulić, a po skraćenom postupku odlučivaće se o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora, članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola na teritopriji grada.

Izvor: Vebsajt grada Beograda, 26.11.2014.