Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA: 28. septembra 2023. godine tribina povodom Nacrta zakona, sa posebnim osvrtom na položaj zakupaca na neodređeno vreme u stanovima u svojini građana i zadužbinama


Udruženje pravnika Republike Srbije, Udruženje građana za zaštitu prava korisnika stanova u stambenim zgradama zadužbina, Udruženje građana za zaštitu prava zaštićenih stanara u privatnom vlasništvu, Udruženje zakupaca na neodređeno vreme stanova u svojini građana Beograd 1991. “Stanar” i Pravni fakultet Univerziteta UNION u Beogradu organizuju tribinu prilog javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o stanovanju i održavanju zgrada (od člana 65. do člana 72. Nacrta zakona) sa posebnim osvrtom na položaj - zakupaca na neodređeno vreme (nosilaca stanarskih prava) u stanovima u svojini građana i zadužbinama.

Tribina će se održati dana 28. septembra 2023. godine u 12.00 časova u prostorijama Pravnog Fakulteta, Univerziteta UNION u Beogradu, Bulevar Maršala Tolbuhina 36 - velika sala prvi sprat.

Preuzmite:


Izvor: Vebsajt Advokatska komora Beograda, 22.09.2023.
Naslov: Redakcija