Zastava Bosne i Hercegovine

SVEČANO OTVORENO VIŠEDNEVNO SAVETOVANJE KOMPANIJE PARAGRAF NA ZLATIBORU, OD 26. DO 29. MAJA 2024. GODINE, "NOVINE I PRIMENA OPŠTIH I FINANSIJSKIH PROPISA U JAVNOM I U PRIVATNOM SEKTORU": Razmotrena aktuelna pitanja u vezi sa izdavanjem e-faktura i evidentiranjem PDV u evidencijama SEF


U organizaciji kompanije Paragraf, 26. maja 2024. godine, svečano je otvoreno savetovanje pod nazivom "Novine i primena opštih i finansijskih propisa u javnom i u privatnom sektoru", koje se održava na Zlatiboru, u periodu od 26. do 29. maja.

U skladu sa tim, Kompanija Paragraf je okupila predavače - eminentne stručnjake sa dugogodišnjim iskustvom - predstavnike više ministarstava, kao i urednike stručnih časopisa "Poresko-računovodstveni instruktor", "Budžetski instruktor", "Pravo u javnom sektoru", "Pravo u privredi i pravosuđu" i ostale kompetentne predavače, stručne saradnike i autore koji sarađuju sa kompanijom Paragraf.

Savetovanju prisustvuje veliki broj učesnika iz javnog i privatnog sektora, a prvog dana razmotrena su aktuelna pitanja u vezi sa izdavanjem e-faktura i evidentiranjem PDV u evidencijama SEF, o čemu su govorili Aleksandar Vasić, dipl. ecc, računovođa, poreski savetnik i Tijana Smiljanić, odgovorni urednik stručnog časopisa “Poresko-računovodstveni instruktor”.


Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 26.05.2024.